Ontspanningsmassage

Totale ontspanning is het doel van deze massage waarbij verschillende technieken worden gebruikt. Door de zachte aanrakingen gaat de aandacht automatisch van je hoofd naar je lichaam, je lichaam maakt gelukshormonen aan zoals oxytocine, endorfine en serotonine, waardoor je je rustiger en gelukkiger gaat voelen. Je wordt met je energie naar je lichaam geleid waardoor je beter bewust wordt van je lichaam. Je spieren zullen zich ontspannen en afvalstoffen worden afgevoerd, blokkades heffen zich op waardoor je beter in je vel gaat zitten en goed kunt aarden

Shiatsumassage

Shiatsuassage is een oude Japanse methode van masseren en heeft ondertussen wereldwijde bekendheid verworven.

Het woord Shiatsu betekent letterlijk, shi; vinger, en su; druk, oftewel, ‘druk met de vinger’. Middels druk met de vingers, ellebogen en strekkingen worden er drukpunten in het lichaam gestimuleerd waardoor chi (energie) vrijkomt en beter gaat stromen door de meridianen (energiebanen). De interne organen komen weer in balans, de structuur van het lichaam en het functioneren van de geest worden hierdoor sterker. Indiase Hoofdmassage
Indiase hoofdmassage wordt heel simpel op een stoel gegeven. Het hoofd, de nek en de schouders komen uitgebreid aan bod. Met behulp van stevige en zachte massagebewegingen worden blokkades opgeheven en de spanningsophopingen verlicht. De schedel zit vol met zenuwuiteinden waardoor deze bijzonder ontvankelijk is voor aanraking. Het werkt uitermate kalmerend en ontspannend. Dit maakt dat de effecten niet alleen fysiek te merken zijn, maar mentaal krijg je er ook een energieboost van. 

Holistic Pulsing
Tijdens een holistic pulsing massage worden de vloeistoffen in je lichaam in beweging gebracht door golvende stromen en bewegingen. Hierdoor worden er meerdere lagen geraakt en komen er afvalstoffen vrij waardoor er doorstroming plaats vindt. Want waar spanningen zijn, zijn er blokkades die afvalstoffen bevatten. Een holistic pulsing massage zorgt voor ontspanning, bewustwording van je lijf (blokkades).
Deze massage het zorgt ervoor dat je beter in je kracht komt te staan.Afslankmassage
Afslankmassage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen,armen en buik. 
Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Met deze massage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang. 

Hoofdpijnmassage

Spanningshoofdpijn ontstaat vaak door overspanning van bepaalde spieren. Deze spieren trekken als het ware aan het hoofd, waardoor er een soort 'band om je hoofd'gevoel ontstaat. 

Stress is een van de belangrijkste oorzaken van spanningshoofdpijn. Emotionele problemen verhogen de spanning in het lichaam. Drukpunten en hun zenuwverbindingen kunnen door constante spanning de hoofdhuid en de spieren zo belasten dat ze hoofdpijn geven. Hoofdpijn veroorzaakt wordt door ( spier) spanning uit de nek is met een massage goed te behandelen.Reflexzone massage 

Hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen. Bindweefsel massage is van invloed op het vegetatieve deel van het zenuwstelsel. Dit stelsel verzorgt onder andere de regeling van orgaanfuncties zoals de bloedsomloop, ademhaling, uitscheiding en stofwisseling.

Klassieke Massage
De klassieke massagevorm (ook wel Zweedse massage genoemd) is vooral gericht op het soepeler maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage bestaat uit effleurages (strijkingen met olie) en petrissages (knedingen zonder olie). Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking.Abhyanga massage 
De ayurvedische olie massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

Deze massagevorm onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. Het is een gehele lichaamsmassage waarbij dus ook het hoofd en gezicht meegenomen worden. De (nadi´ ) energiebanen en de (marma´s ) vitale energie punten worden ook meegenomen in de massage 

Udvarthanam massage
Udvartana is een diepe indringende massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van een medicinale kruidenpoeder die voorzichtig wordt ingewreven over het lichaam. Oude lichaamscellen van de huid worden losgemaakt en nieuwe worden sneller aangemaakt. De massage bewegingen worden over het algemeen gedaan in de richting van het hart met de bedoeling stagnerende lymfatische gifstoffen in het lichaam los te maken en af te voeren. Deze vorm van massage wordt ook ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis en en overgewicht.Tarieven voor massagebehandelingen:

30 minuten: € 35,-
60 minuten: € 65,-
90 minuten: € 95,-

Hotstones:
60 minuten: €80,-
75 minuten: €90,-
90 minuten: €100,-

 

Afslankmassage:
30 minuten: €45,-