Welkom bij Son Academy

Masseren is een vak!
Bij een goede massage komt veel techniek en aandacht kijken. Maar iedereen kan leren masseren en het ervaren op een veilige en prettige manier. Vele enthousiaste cursisten gingen je voor. Besna Son is de drijvende kracht achter Son Academy en Sonergie en verzorgt alle cursussen en workshops. Sinds 2010 geeft zij haar kennis en ervaring op het gebied van allerlei specifieke massagevormen door.

En jij kunt het leren!
Bij Son Academy leer je in kleine groepen (max. 12 personen) en op een laagdrempelige manier de fijne kneepjes van het massagevak. Er is veel persoonlijke aandacht en je krijgt uitgebreid lesmateriaal mee.  Maatwerk of een opfriscursus behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen bij een van onze vele erkende cursussen.


Studenten aan het woord

Ik ben begonnen aan de opleiding tot Allround masseur met een open geest, ik wist weinig over masseren maar was erg nieuwsgierig en het leek me een erg leuk beroep.

Dus nu na 2 modules en een extra cursus (ontspanningsmassage, Shiatsu massage en hot stone massage) kan ik zeggen dat ik het super vind om te doen, de groep en de lessen zijn leuk. Het is veel informatie per module maar goed te doen. Besna is een leuke spontane lerares, en als er vragen zijn worden deze goed beantwoord. Ik ben tot nu te zeer tevreden over de opleiding en verheug me op wat nog gaat komen!
-Mandy Meijer- 

 

Enkele jaren geleden heb ik een module ontspanningsmassage gevolgd bij Son Academy. Hierover was ik zo enthousiast dat ik in september 2018 gestart ben met de opleiding Allround Masseur. Ik ben nu ruim halverwege en inmiddels 6 afgeronde modules verder........het wordt steeds leuker!! Besna's lessen zijn duidelijk en inspirerend, de documentatie is helder en ze creëert een erg fijne en ontspannen sfeer tijdens de lessen. Dank je wel Besna.

-Karin Mebius- 

 

 

Ik volg de opleiding Allroundmasseur bij Son Academy. De theorie is gelukkig kort, maar krachtig zodat we goed in de praktijk kunnen oefenen. Zeer leerzaam, goede uitleg!!
-Petra Ruiterman-