Welkom!


Mijn naam is Besna Son en ik ben de vrouw achter Sonergie Praktijk!

 

Hoe het allemaal begon...
In het verleden ben ik werkzaam geweest in de reiswereld. Op reis kwam ik in aanraking met diverse soorten massages. Ik onderging ze, voelde de effecten ervan en ik besloot om door cursussen en opleidingen me het massagevak eigen te maken. In 2004 volgde ik op reis mijn eerste cursus, namelijk de Indiase Hoofdmassage. Terug in Nederland besloot ik mij om te laten scholen. Nu heb ik een praktijk sinds 2009 en beheers ik diverse disciplines. Ook geef ik mijn kennis door via workshops of cursussen. Ik masseer in mijn praktijk, maar ook bij bedrijven en instellingen. Ook ben ik regelmatig te vinden op evenementen of beurzen in het hele land. Alles kan op maat. Het is heerlijk en heilzaam om gemasseerd te worden of om te masseren. 

 

 

 

In mijn praktijk

Mijn klanten behandel ik met integriteit. Ook luister ik naar hun wensen en suggesties. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat.

Juni 2019 ben ik afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut op de HvNA in Arnhem. Ik zet inmiddels disciplines als Fytotherapie, Bach Bloesemtherapie, Voeding en Lichaamstherapie succesvol in om cliënten op een natuurlijke wijze op weg te helpen naar meer gezondheid.

 

Kijk gerust rond op de site om een idee te krijgen wat ik te bieden heb.

 

Je bent van harte welkom bij Sonergie en Son Academy, tot ziens!