Wat zeggen anderen over Son Academy

 

Besna heeft reeds bij verschillende opdrachtgevers met veel plezier mogen masseren en cursussen verzorgd. Enkele van deze ervaringen.

 

*Hierbij de opmerking dat door de groei van Son Academy nu de meeste cursussen door docenten worden verzorgd die Besna zelf heeft opgeleid tot Allround Masseur. Alles kost tijd, dus ook recensies over onze fijne en gepassioneerde docenten verzamelen.

 

Nanda Eshuis-Vitadomo, Praktijk Art of Touch
Besna, een mooi en gedreven mens. Ik heb de cursus Indiase Hoofdmassage en de Shiatsu Stoel massage van Besna ontvangen. Duidelijk, gepassioneerd, op maat en professioneel biedt zij haar diensten aan! Erg tevreden en zeker een aanrader om diverse diensten van haar te mogen leren maar ook om te ontvangen

 

Nicole Stuart, Praktijk GiLu

Ik heb bij Besna de cursus gevolgd voor de Indiase Hoofdmassage. En kan niks anders zeggen dan vol lof. De manier waarop zij les geeft is heel ontspannen, legt alles goed uit, zorgt voor een heerlijke sfeer tijdens de workshop. Een echte aanrader. Mede door deze cursus ben ik het vak in gegaan met super veel plezier. 
Ook super leuk om de workshop met je partner te volgen of met een aantal vriendinnen. Kan je mekaar ook eens lekker masseren. Dus ik zou zeggen wacht niet langer en ga de workshop of cursus volgen.

 

Marianne Kamphuis Olink, Praktijk Mari's Lotus 

Ik heb bij Besna de cursus Indiase Hoofdmassage en de cursus Ontspanningsmassage gedaan. Hoop op nog meer workshops of cursussen van haar met andere technieken want ik ben fan!!! Ze legt het heel goed uit zodat het voor iedereen goed te doen is. Ik kan het iedereen aanraden!!!

 

Sarah Kolenberg, Professioneel Knutselen 

Besna is goed in haar vak en voelt aan welke plekken extra aandacht nodig hebben.
Regelmatig masseert ze mij, en het is beter dan naar de fysio te gaan! 
Na een behandeling van Besna voel ik me als herboren.
Ik heb ook een aantal workshops en cursussen bij Besna gevolgd en dit was erg leuk en leerzaam. Voldoende aandacht voor elke cursist en met haar rust en enthousiasme brengt zij de stof op haar eigen manier op je over. Deze combinatie vind ik heel bijzonder. Kortom Besna maakt Sonergie en een aanrader om haar praktijk een keer te bezoeken!

Marijke en Marjolein, studenten HBO-V Saxion Hogeschool 

Wij hebben als tweedejaars studenten HBO-Verpleegkunde een workshop georganiseerd over complementaire zorg. Via via kwamen we met Besna in contact en zij heeft tijdens onze workshop een eigen workshop Indiase Hoofdmassage gegeven. De reacties van de deelnemers waren heel positief en de docent die onze workshop met een 9 beoordeelde, gaf in haar feedback aan dat Besna een zeer professionele workshop had neergezet. Dus Besna, mede dankzij jou haalden wij een mooi cijfer, dankjewel voor je positieve en inspirerende bijdrage. We komen graag nog een keer een workshop in je eigen praktijk volgen!

 

Monique Krabbenborg
Ik ben erg tevreden over de avond waarop wij leerden om op een ontspannen manier te masseren maar ook alle aandacht aan dat moment te geven. Geen kille manier van masseren maar vol aandacht. Ik heb genoten en als het dichterbij was ging ik zo weer. Veel groeten van M. Krabbenborg.

Marije ter Beek
Ik heb een workshop ontspanningsmassage gevolgd bij Sonergie. In een hele ontspannen en relaxte sfeer maakt Besna je een aantal technieken eigen, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Ik had hierdoor sterk het gevoel dat je ook echt iets geleerd hebt na afloop van de avond. En zo dacht de rest van de groep er volgens mij ook over. Ik zal vrienden en familie deze workshop absoluut aanraden. 

Suzanne Francis 
I really enjoyed the Indian Head Massage with Sonergie, because Besna is a lady teaching from her heart with enthusiasm and encouragement. Very informative, professional and most of all fun. I highly reccomend !

Ester Bolten
Erg leuk avondje uit en veel nieuwe technieken geleerd!

Marthe Hemmer
Ik heb de workshop ontspanningsmassage gevolgd. De workshop is erg toegankelijk en wordt op een ontspannen manier gegeven. Je kan merken dat Besna het leuk vindt om de technieken over te brengen en dat doet ze met alle tijd en aandacht! 

Rob en Suzanne
Bij binnenkomst wordt je gelijk warm ontvangen door Besna en op je gemak gesteld. Vervolgens leerden wij stap voor stap de basics voor een goede ontspanningsmassage. Naderhand werd alles nogmaals doorgesproken zodat het goed bleef hangen. We vonden de massageworkshop bij Sonergie leuk om samen te doen. 

Inti Mansour, Sarai Design
Besna is een hele vriendelijke en professionele massage therapeut. Haar luisterend oor en positieve levenshouding geven haar service een speciale karakter. Zeer aan te bevelen voor een drukke werkdag om die door de stoelmassage te onderbreken! Verfrissend door de goede balans tussen mentale en fysieke ontspanning.

Attiya Gamri, Allerzorg Lisse
Sonergie heeft bij Allerzorg een verwendag verzorgd naar tevredenheid. De manier van masseren van Besna is heel fijn. Haar handen en vingers zitten vol energie die wij steeds opnieuw hebben mogen voelen. De verpleegkundigen en verzorgenden bij Allerzorg Duin en Bollenstreek hebben genoten. Een echte verwendag! Bedankt Besna.

Henriëtte Oosterhuis, Gemeente Enschede
Besna is een zeer professionele stoelmasseuse met kennis van zaken en oog voor de cliënt. Ook is Besna een open, betrouwbaar en zeer toegankelijk iemand, waarmee het prettig is zaken te doen.

Turid, Djembé-Dramé Amsterdam
Je hebt vele deelnemers van onze workshop een groot en relaxend plezier gedaan!

Joukje Helkema, Tinksels Communicatie & PR
Tijdens twee hele drukke beursdagen mocht mijn rug een massage van Besna ondergaan: ....heerlijk....! Ik voelde me werkelijk herboren! Ik raad elke organisatie aan om haar medewerkers periodiek te laten masseren onder werktijd: zo'n stoelmassage doet wonderen! 

Elleke Kok, Gemeente Haaksbergen
Ik weet dat er veel spanning in rug en schouders/nek kan ontstaan tijdens het werken met de computer., dus ik heb me direct opgegeven voor de stoelmassage. Het was een hele fijne massage die heel veel effect heeft gehad, precies wat ik als bureauwerker nodig heb.

Marieke Bouber, Bouber Coaching en Advies
Besna is een integere en vakkundige masseuse, die ik inmiddels meerdere malen heb ingehuurd. Ze houdt rekening met je wensen en denkt mee bij de invulling van een workshop of 'massage-dag', waarbij zij zich flexibel opstelt en acceptabele prijzen hanteert.