Workshops

Wil je eens kort kennismaken met het fenomeen massage, dan kan je bij Praktijk Sonergie een workshop volgen van 2,5 uur. Tijdens een workshop leer je in kleine groepjes de basistechnieken van een massagesoort op een praktijkgerichte manier en met deze vaardigheden ben je in staat om een massage te geven van ongeveer 20 minuten.

 

Het volgen van een workshop kan ook erg leuk zijn als teambuildingactiviteit, een vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag. In overleg is veel mogelijk; ik kan je een gezellige en leerzame middag/ avond (ook op maat) bezorgen. Ook geef ik regelmatig workshops waarvoor je je kunt aanmelden. Houd de agenda/ het nieuws op de homepage in de gaten!

Opties workshops:

Workshop Ontspanningmassage
Je leert tijdens deze workshop de rug, schouders en nek te masseren met fijne en simpele grepen. De massage wordt gegeven op een tafel.

Workshop Klassieke Massage
Bij de klassieke massage leer je de rug spiergericht te masseren door strijkingen en knedingen toe te passen. Je kan daardoor diep in de spieren werken.

Workshop Indiase Hoofdmassage
Tijdens deze bijzondere en laagdrempelige workshop leer je de basistechnieken om het hoofd, de nek en de schouders te masseren terwijl de ontvanger op een stoel zit. Zeer ontspannen om te doen en te ontvangen. 

Data en tarieven voor workshops:

Ontspanningsmassage
Datum: 26 februari 2020 (minimaal 4 deelnemers)
Investering: € 50,- per persoon


Indiase Hoofdmassage

Datum: 22 maart 2020 (minimaal 4 deelnemers)
Investering: € 50,- per persoon

Privéworkshop 2 personen
Voor een datum graag even contact opnemen via het formulier
Duur: 2.5- 3 uur 
€ 95,- p.p.

 


Inschrijven workshop

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Download
Algemene Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 85.0 KB