Welkom!


Mijn naam is Besna Son en ik ben de vrouw achter Sonergie Praktijk!

 

Hoe het allemaal begon...
In het verleden ben ik werkzaam geweest in de reiswereld. Op reis kwam ik in aanraking met diverse soorten massages. Ik onderging ze, voelde de effecten ervan en ik besloot om door cursussen en opleidingen me het massagevak eigen te maken. In 2004 volgde ik op reis mijn eerste cursus, namelijk de Indiase Hoofdmassage. Terug in Nederland besloot ik mij om te laten scholen. Nu heb ik een praktijk sinds 2009 en beheers ik diverse disciplines. Ook geef ik mijn kennis door via workshops of cursussen. Ik masseer in mijn praktijk, maar ook bij bedrijven en instellingen. Ook ben ik regelmatig te vinden op evenementen of beurzen in het hele land. Alles kan op maat. Het is heerlijk en heilzaam om gemasseerd te worden of om te masseren. 

 

Opleidingen

Nog steeds volg ik cursussen en opleidingen om mezelf scherp te houden en mezelf verder te ontwikkelen. Sinds september 2013 ben ik met een opleiding begonnen. Ik volg op de HvNA in Arnhem met heel veel plezier de opleiding voor Natuurgeneeskundig Therapeut. Er is een prachtige wereld voor mij opengegaan en inmiddels ben ik op dit moment aan het afstuderen. Ik implementeer nu met succes én veel plezier de opgedane kennis in mijn praktijk.

 

In mijn praktijk

Mijn klanten behandel ik met integriteit. Ook luister ik naar hun wensen en suggesties. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat.

 

Kijk gerust rond op de site om een idee te krijgen wat ik te bieden heb.

 

Je bent van harte welkom bij Sonergie, tot ziens!