Masseurs in opleiding
In Centrum de Gouden Driehoek zijn een dagdeel per week enkele studenten aanwezig om vlieguren in het prachtige vak van de massages te maken. Ze willen graag zoveel mogelijk ervaring opdoen. Beide studenten hebben al veel modules met succes afgerond en zijn er klaar voor om de kneepjes van het vak nog meer te professionaliseren. Vanaf €25,- per uur kan je je laten masseren door Richard en/of door Deanne.
Ik zeg, gewoon doen!


Richard Houweling

 

Mijn naam is Richard Houweling, ik ben getrouwd, ik heb een dochter en een zoon en ben beroepsmilitair. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, hardlopen en krachttraining, computers en klussen rond het huis.
Maar het liefst ben ik aan het masseren. Het is een pure manier van geven en ik heb mijn hart erin verloren.
Ik ben bijna door het eerste jaar heen bij Son Academy en zou graag mijn opgedane vaardigheden willen blijven uitvoeren. Hierna ben ik van plan verder te studeren bij Son Academy om nog meer te weten te komen over de wereld van massage.
Met mijn massages, wil ik u graag uitnodigen om te voelen hoe het met u gaat of om even niets te hoeven. Om op te laden of om te ontspannen. Om te genieten of juist om pijnlijke spieren aandacht te geven. Kom ervaren wat een massage voor u kan betekenen!

 

Tel: 0049-15228810314
Email: richardhouweling@gmail.com


 

Deanne Klein Robbenhaar

 

Mijn naam is Deanne Klein Robbenhaar en ben woonachtig in Losser. Ik heb twee kinderen van 31 en 29 jaar en twee schatten van kleinkinderen van 5 en 8.

 

Ik werk als projectondersteuner bij de Regio Twente, waar we de inkoop en contractmanagement van jeugdhulp en wmo-zorg organiseren. Dat doe ik drie dagen in de week.
Ik mijn vrije tijd houd ik van buiten zijn. Ik wandel graag en momenteel loop ik in etappes het Noaberpad. Verder ga ik wekelijks naar yoga en sla ik een balletje tennis (geen hoog niveau ;-).

 

Ik ben al jaren geleden met massage in aanraking gekomen en kreeg steeds vaker het gevoel dat ik er meer mee wilde gaan doen. Ik heb een aantal workshops gevolgd maar merkte dat ik behoefte had aan  meer verdieping. Dat resulteerde in de opleiding all round masseur die ik momenteel met veel plezier volg bij Son Acadamy.

 

Het is fijn om een massage te ontvangen maar zeker zo leuk om te geven! Het geeft mij voldoening om te zien als mensen merken wat een massage met hen doet.  Het maakt je namelijk meer bewust van je lichaam, je wordt even uit je hoofd gehaald en zakt wat meer in je lichaam zodat je weer ontspannen en energiek verder kunt.  Tot ziens voor een ontspannen massage!

 

Tel:06-54754311

Email:deanne@kleinrobbenhaar.nl